luni, 4 iunie 2018

Lucrul de acasa pareri pro si contra

Lucrul de acasa poate fi visul multor oameni, dar in aceeasi masura si cosmarul altora. 
Este placut sa eviti mersul cu masina sau mijloacele de transport, este placut sa stii ca in fiecare pauza poti sa iei masa in bucataria proprie sau sa te relaxezi 5 minute in fotoliul din livingul tau, este placut sa vii in birou, seara, in pijama si sa trimiti un email de care ai uitat in timpul zile aglomerate. Este placut sau nu...
Nu este deloc placut sa stii ca esti distras de o multime de lucruri, nu este placut sa nu termini niciodata orele de serviciu stiind ca pot face asta dupa ce iau cina si pe cealalta la noapte.
Lucrul de acasa poate fi placut doar daca exista organizare.
Am constatat că este foarte eficient să alocam o perioadă finita de sarcini, fie că e vorba de e-mailuri sau de alte sarcini de serviciu. Un pic de presiune, chiar dacă este auto-impusa iti poate da un sentiment de gestionare constructiva a timpului.
Este important sa aveti un program impus de lucru 10-18, de exemplu si sa nu va lasati tentati sa mai faceti lucruri neterminate dupa acest interval orar.
Aranjati biroul cat mai profesional posibil si impuneti o singura pauza pentru masa.Puteti fi tentati sa va duceti foarte des in bucatarie sa gustati ceva.Treburile casnice o sa le faceti dupa acest program si in niciun caz nu spalati un vas sau mestecati in mancare in timpul programului. 





Niciun comentariu: